0578 610225

Grondwerken

Voor opdrachtgevers die een nieuw huis, een nieuwe schuur of een verbouwing van plan zijn kunnen wij helpen met het ontgraven t.b.v. fundering of het uitvoeren van buiten bekabelingen of rioleringen. Ook het slopen en afvoeren van de oude bebouwingen behoort tot de mogelijkheden.

Offerte aanvraag

Voor een nieuwe bestratingen zal meestal ook het een en ander aan grondverzet moeten gebeuren. Het afgraven en afvoeren van grond en het aanbrengen van het zandbed is een veelvoorkomend karwei voor Vos Civiele Techniek.

Ook de mensen die, in bijvoorbeeld een overwoekerde tuin, opnieuw ruimte willen maken kunnen wij helpen. Snoeiwerk van bomen en struiken, zelfs het omzagen van bomen en het verwijderen van stronken behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens het spitten of frezen van uw tuin met machines van klein tot groot, sommige kunnen zelfs door een deuropening.
Tevens kunnen wij uw tuin of perceel voorzien van hekwerken, schuttingen, hagen, gazon enz. Voor uw gazon kan dit met inzaaien of met graszoden, deze zoden leggen wij op kleine maar ook op grote stukken met machines tot wel 800 m² op 1 dag.

Voor opdrachtgevers die actief in de paardensport zijn, leggen wij regelmatig buitenbakken aan, dit kan variëren van een eenvoudige paddock tot een volledig uitgevoerde springbak. De aanleg van een buitenbak kan vrij eenvoudig gebeuren echter een lastige ondergrond of bepaalde wensen van opdrachtgevers kunnen er soms een heel project van maken. Ook de aanleg van een volledige eb- en vloed rijbak behoort tot de mogelijkheden.

Adviseren en leveren van materialen is zeker mogelijk.
 

vca certificaat vos civiel

Bestratingen Apeldoorn
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl
Bedrijfsnaam