0578 610225

Sierbestrating Epe

Voor een specialist in sierbestrating in Epe bent u aan het juiste adres bij Vos Civiele Techniek. Wij zijn gevestigd in Epe, maar helpen klanten in heel Nederland aan sierbestrating voor tuinen, terrassen en opritten.

Passende sierbestrating voor uw terras, tuin of oprit in Epe

Het aanbod aan sierbestrating is tegenwoordig erg groot. Ook bij Vos Civiele Techniek nabij Epe kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan sierbestrating in verschillende stijlen, kleuren en formaten. Ziet u door de bomen het bos niet meer? De specialisten van Vos Civiele Techniek helpen u graag. Wij zetten onze kennis graag in om u een passend advies te geven. We vernemen graag wat uw wensen zijn en wat de stijl is van uw tuin en woning. Hier stemmen we de sierbestrating op af zodat het een mooi geheel wordt. Indien gewenst geven we u een paar monsters mee, zodat u er thuis nog eens rustig naar kunt kijken.

Ondersteuning bij het aanleggen van sierbestrating in Epe

Vos Civiele Techniek biedt niet alleen service in de vorm van deskundig advies. Wij assisteren u ook graag bij het aanleggen van de sierbestrating. Wij verhuren bijvoorbeeld verschillende machines die het plaatsen van sierbestrating vergemakkelijken en versnellen, zoals graafmachines en shovels. Zo legt u zelf uw terras of oprit aan (met een beetje hulp van Vos Civiele Techniek), wat aanzienlijk bespaart in de kosten. Laat u het toch liever doen door een vakman? Ook dan kunnen we u uiteraard helpen.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Bestratingen Apeldoorn
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl
Bedrijfsnaam