0578 610225

Sierbestrating Putten

Zoek je een bestratingsbedrijf in de buurt van Putten? Vos Civiele Techniek heeft jarenlange ervaring met bestratingen. Wij pakken iedere bestratingsklus vakkundig aan en zorgen voor een uitstekend eindresultaat.

Onze diensten

Wij streven naar uitstekende kwaliteit bij alle denkbare bestratingen. Hierbij kunt u denken aan de bestrating van een oprit, de sierbestrating in een tuin of de bestrating rondom een bedrijf. Niet alleen voor het aanleggen van nieuwe bestrating kunt u een beroep doen op onze vakmensen, want ook als u te maken heeft met een bestrating die is verzakt staan wij voor u klaar. Advies geven over bestrating en het leveren van materialen is evenzeer mogelijk.

Sierbestrating

Een tuin kan eigenlijk niet zonder fraaie sierbestrating. Dankzij sierbestrating kunt u een terras maken. Wij hebben bij het maken van bijvoorbeeld een terras ervaring met allerlei soorten materialen. Van beton tot natuursteen, vrijwel alles is mogelijk. Ook als het gaat om het formaat. U kunt kiezen voor keiformaat, waalformaat, dikformaat of tegels van een meter bij een meter. Door onze geavanceerde machines is iedere opdracht voor ons uit te voeren. Door onze machines kunnen we ook zware objecten en tuinmuurtjes in uw tuin plaatsen.

Huren van machines

Wilt u de sierbestrating zelf aanleggen, maar heeft u niet de machines die bij het uitvoeren van de werkzaamheden van pas kunnen komen? Bij ons kunt u allerlei machines huren. Van kranen tot shovels en van stampers tot tractors.

Offerte en contact

Wilt u een offerte ontvangen of heeft u vragen over onze diensten? Het aanvragen van een offerte kan via onze website. Voor vragen zijn wij altijd telefonisch en per mail bereikbaar.

particulier vos civiel
restpartijen vos civiel

vca certificaat vos civiel

Bestratingen Apeldoorn
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl
Bedrijfsnaam