0578 610225

Bestratingen

Bestratingen voor dagelijks gebruik is een van de vakgebieden van Vos Civiele Techniek. Hierbij kunnen we vooral denken aan een oprit voor uw auto, de inrichting rondom uw kantoor of bedrijfspand enzovoort. Ook een verzakte bestrating of een andere inrichting is te realiseren, het herleggen van bestratingen kunnen wij ook voor u uitvoeren.

Offerte aanvraag

Om aan de geldende wet- en regelgeving te voldoen is ons bedrijf VCA gecertificeerd en hebben wij ook de mogelijkheden om machinaal te kunnen werken.
Adviseren en leveren van materialen is zeker mogelijk.

Sierbestratingen

Om zomers lekker van uw tuin te kunnen genieten is het uiteraard ideaal om op een mooi vlak terras uw tuinset of ligstoel te kunnen plaatsen. Onze mensen hebben ervaring met alle soorten en maten van materialen, of het nu gaat om beton, natuursteen, gebakken materiaal of half-verhardingen zoals split, grind enzovoort alles is mogelijk. Ook alle maten stenen is mogelijk: waalformaat, dikformaat, keiformaat en ook alle maten tegels tot wel 1 bij 1 meter, en als het moet nog groter want indien het nodig is leggen we de materialen met een machine.
Ook het aanbrengen van tuinmuurtjes en het plaatsen van zware beelden of elementen behoort tot de mogelijkheden.
Adviseren en leveren van materialen is zeker mogelijk.
 

vca certificaat vos civiel

Bestratingen Apeldoorn
Duisterestraat 6
8162GL Epe
Telefoon: 0578 610 225
E-mail: info@vosciviel.nl
Bedrijfsnaam